Carnavalsweekend grotendeels voorbij

Voor de meeste Nederlanders zit het carnavalsweekend vol pracht en praal er weer op. Mensen hebben dit weekend veel geld uitgegeven, wat leidt tot bezuinigen tijdens de rest van de maand. Goud Inkoop Maastricht geeft u de mogelijkheid om niet te hoeven bezuinigen! Goud Inkoop Maastricht neemt namelijk al uw oude goud en zilver af tegen een mooie prijs. Goud Inkoop Maastricht is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist. Zo weet u dat u op een goede manier wordt begeleid tijdens de verkoop van uw waar. Kom snel langs in de winkel om de goede service van Goud Inkoop Maastricht te kunnen meemaken!

Stijging goud (en zilver) prijs

De prijs van goud, en ook de prijs van zilver, is de afgelopen maand alweer gestegen. Op dit moment krijgt u 37.941 euro voor een kilo goud (voor zilver is dit meer dan 550 euro per kilo). De stijging van de goud (en zilver) prijs is niet volledig onverwacht. De afgelopen maanden is de goudprijs namelijk met ongeveer 6 % gestegen (de zilverprijs met meer dan 8%). Aangezien er niet vanuit gegaan kan worden dat de prijs zal blijven stijgen, raadt Goud Inkoop Maastricht u aan om niet te lang te wachten met het verkopen van uw oude spullen. U kunt dan ook ten allen tijden een afspraak maken met een van de medewerkers.

Daling goud (en zilver) prijs

Specialisten op het gebied van de goud (en zilver) koers denken dat de stijging van de koers binnenkort zal ophouden. Een van de grootste redenen hiervoor zal de, aanstaande, renteverhoging in de VS zijn. Investeerders zullen zo meer geld op zij zetten, en minder goud inkopen. De goud prijs zal op den duur gaan dalen, immers de koers wordt bepaald door vraag een aanbod. Kom snel langs in de winkel om zelf te kunnen profiteren van de (nog) stijgende goud prijs. Klik hier voor contact.